Workshop: Relatia de dragoste patologica

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa

Workshop: Relatia de dragoste patologica

Workshop

Relatia de dragoste patologica, Timisoara, martie 2019

In 9 si 10 martie 2019 te invitam la Timisoara la workshop-ul cu titlul “Relatia de dragoste patologica”, sustinut de dr. Oana Maria Popescu, formator si supervizor in psihoterapie integrativa. Workshop-ul este acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie cu 15 credite.

Inscrieri si informatii suplimentare: dr.oana.maria.popescu@gmail.com sau tel. 0730.591.771

Taxa de participare: 500 de lei

Ce vom face la workshop?

Persoanele cu personalitati accentuate si cu tulburari de personalitate au relatii inter-umane dificile si instabile. De cele mai multe ori partenerul/ partenera de viata gasesc ca este aproape imposibil sa convietuiasca cu o astfel de persoana.

Uneori insa suntem “prinsi” in relatii patologice, asa-numitele “relatii toxice” si este dificil sa iesim din cercul vicios datorita scenariului relational propriu, adesea inconstient. De multe ori unul dintre partenerii de cuplu incearca sa il “salveze” pe celalalt sau spera intr-o schimbare miraculoasa.

In cadrul workshop-ului vom investiga modalitatile de relationare in cuplu cu personalitatile accentuate de tip psihopat, borderline, narcisist, antisocial si schizoid. Vom vedea modul in care un atasament de tip nesigur al ambilor parteneri poate crea fuziuni maladaptative in cuplu, precum si modul in care in cuplu unul dintre parteneri devine victima si celalalt abuzator