De ce ne indragostim

Una din cele mai ciudate caracteristici ale speciei noastre este aceea ca formam cupluri care sunt stabile. Citeste mai mult »

 

Psihoterapie si psihologie

Psihoterapie si psihologie- sprijin, solutii, schimbare este pagina web a centrului de psihoterapie si formare in psihoterapie Psiho Blue Timisoara.

Fondat in 2009, centrul Psiho Blue ofera servicii de psihoterapie (psihoterapie individuala, de cuplu, familie, de grup, psihoterapia copilului si adolescentului), consiliere psihologica, dezvoltare personala, coaching si consiliere organizationala. In colaborare cu Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa organizam formare profesionala in psihoterapie integrativa pentru psihologi, medici (si absolventi ai altor facultati asimilate), precum si cursuri de formare profesionala continua.

In paginile site-ului Psihoterapie si psihologie- sprijin, soluti, schimbare, gasiti informatii despre psihoterapia adultului, psihoterapia copilului si adolescentului, psihoterapia varstnicului, psihoterapia familiei si cuplului, psihoterapia individuala si de grup, articole de specialitate, consiliere psihologica, consiliere organizationala, coaching, dezvoltare personala, training organizational, si multe altele.

Inscrie-te

PSIHOTERAPIE FRONT PAGE

Psihoterapia se adreseaza unei game largi de probleme, difcultati si afectiuni, printre care: dificultatile scolare si academice, probleme comportamentale la adolescenti, anorexia, abuzul de alcool, abuzul de droguri, dependenta de fumat, dependenta de jocuri de noroc, depresia, dificultatile afective, agresivitatea, fobiile. alergiile cu componenta psihologica, insomnia, cosmarurile, enurezisul nocturn, bruxismul, stima de sine scazuta, complexele, timiditatea, problemele existentiale, doliul neprelucrat, disfunctii sexuale: dispareunia, vaginismul, anorgasmia, dorinta sexuala inhibata, ejacularea precoce, tulburarile de erectie, etc, nevrozele, astenia, tulburarile de personalitate: schizoafectiva, schizoida, obsesiv- compulsiva, paranoida, antisociala, narcisista, ipohondriaca, etc, unele psihoze, durerea fizica cronica, probleme de cuplu, probleme familiale, atacurile de panica, anxietatea generalizata, stress-ul, sindromul de stress postraumatic, sentimentul singuratatii, boli cronice- ca forma de suport si interventii la nivelul sistemului imunitar, supraponderalitatea si obezitatea, afectiuni psihosomatice de tipul: astm bronsic, hipertensiune arteriala esentiala, colon iritabil, ulcer peptic, dermatite, vitiligo, tinitus, hipoacuzii, etc.

Consilierea psihologica este o forma de interventie psihologica care se adreseaza persoanelor sanatoase aflate intr-o situatie de impas cu privire la rezolvarea unor situatii de criza, sociale, profesionale sau familiale.  Consilierul il ajuta pe client sa controleze o situatie de criza si il asista in gasirea unei solutii la problema cu care se confrunta.

Life coaching consta in initierea si asistarea clientului intr-un amplu proces de explorare si descoperire si dezvoltare personala si se axeaza pe eliminarea blocajelor, cresterea eficientei si a satisfactiei profesionale, adoptarea si ajustarea modului si a capacitatii de reactie la cerintele zilnice intr-o lume subjugata de agitatie si ineficienta.

Training-ul este cea mai cunoscuta strategie de imbunatatire a performantei profesionale. Dezvoltarea personalului in orice societate include, pe langa training, si alte activitati cum ar fi dezvoltarea carierei si dezvoltarea organizationala.

 

%d bloggers like this: