PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa filiala Timis
Departamentul de psihoterapie integrativa

NOUTATI

DEZBATERE –Cum sa pierzi timpul in mod eficient- moderator Lorena Cristescu,  21 aprilie 2019, ora 17

WORKSHOP

URMATORUL WORKSHOP- Spiritualitate si psihoterapie, 5 aprilie 2019, ora 17, 3 credite COPSI si FRP

PARTY TIME

SEARA DE FILM-6 aprilie 2019, ora 20
PIESA DE TEATRU- NOUL TESTAMENTAL, 12 mai 2019, ora 20
Te asteptam!
URMATORUL GRUP DE FORMARE

Grup nou de formare in psihoterapie integrativa la Timisoara din 26-27 octombrie 2019

Urmatorul grup de formare in psihoterapie integrativa de la Timisoara (grupul 12) incepe in 26-27 octombrie 2019. Numarul de locuri este limitat, asa incat daca doresti sa te inscrii te rugam sa ne trimiti cat de curand un e-mail la adresa dr.oana.maria.popescu@gmail.com

Informatii si inscrieri

Orarul grupelor de formare in psihoterapie integrativa – Timisoara 2019

Urmareste online care este programul modulelor de formare in psihoterapie integrativa din acest an, cand ai examen si cand poti recupera absentele. 

TIMISOARA GRUP 6

Examenul pentru trecerea la treapta de psihoterapeut autonom se organizeaza in 28 iunie 2019 si 4 octombrie 2019.

Vezi orarul TM6

TIMISOARA GRUP 7

Examenul pentru trecerea la treapta de psihoterapeut autonom se organizeaza in 28 iunie 2019 si 4 octombrie 2019

Vezi orarul TM7

TIMISOARA GRUP 8

iN 2019 trebuie predate cele 2 referate care sa totalizeze 25 de pagini. Examenul este in 2020. 

Vezi orarul TM8

TIMISOARA GRUP 9

Examenul pentru trecerea la treapta de psihoterapeut sub supervizare este in 29 noiembrie 2019

Vezi orarul TM9

TIMISOARA GRUP 10

In 2019 trebuie predate cele 2 referate care sa totalizeze 25 de pagini, si dizertatia de minim 25 de pagini. 

Vezi orarul TM10

TIMISOARA GRUP 11

In 2019 trebuie predat minim 1 referat. In 16 noiembrie 2019 este examenul de final al anului I. 

Vezi orarul TM11

RECUPERARI

Daca ai lipsit la intalnirile grupului din care faci parte poti recupera cu alt grup, la workshopuri sau tabara. 

Vzi orarul recuperarilor

EXAMENE

Daca ai lipsit la examen cu grupul tau de formare, afla cand poti sustine examenul in 2019. 

Vezi orarul examenelor

Orarul cursurilor de formare continua 2019

Daca ai nevoie de credite de la Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie, daca trebuie sa recuperezi module de formare in psihoterapie integrativa sau psihoterapie expresiva, sau pur si simplu esti interesat de tematicile workshop-urilor noastre, te invitam sa participi la: 

Spiritualitate si psihoterapie, 5 aprilie 2019

In data de 5 aprilie 2019, la ora 17, va invitam la un mini-workshop cu titlul „Spritualitatea si psihoterapia”, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie.

afla mai mult

Tulburarea de personalitate de tip psihopat, 18-19 mai 2019

In 18-19 mai 2019 va invitam la workshop-ul cu tema ”Tulburarea de personalitate de tip psihopat- O noua categorie in DSM?”. Workshop-ul se desfasoara la Timisoara cu incepere din 18 mai de la ora 10. In urma participarii la workshop primiti 15 credite de la Colegiul Psihologilor din Romania si 15 credite de la Federatia Romana de Psihoterapie.

afla mai mult

Scoala de vara- Ritm muzical si ritm psihologic, 9-14 august 

In perioada 9-14 august 2019 te invitam alaturi de noi la Scoala de Vara cu titlul ”Ritm muzical si ritm psihologic”, care se va desfasura la Moeciul de Jos, in jud. Brasov. Sunt invitati sa participe membrii ACCPI, psihologi si psihoterapeuti. 30 de credite COPSI si FRP. 

afla mai mult

Ultimele stiri din psihoterapia integrativa

Afla  care sunt evenimentele viitoare din cadrul asociatiei noastre: workshop-uri, dezbateri si mese rotunde, conferinte, party, seara de film, spectacole de teatru.

Mini-workshop in 5 aprilie 2019- 3 credite

In data de 5 aprilie 2019 va invitam la un mini-workshop cu titlul „Spritualitatea si psihoterapia”, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie. Cum integram aspectele spirituale in practica psihoterapeutica? Cum gestionam aspectele spirituale in psihoterapie si cum abordam situatiile in care credintele psihoterapeutului si ale clientului sunt extrem de diferite? Iata o serie de intrebari la care ne propunem sa raspundem in cadrul acestui workshop. Pentru a te inscrie te rugam sa trimiti un e-mail la dr.oana.maria.popescu@gmail.com sau la andra_rampu@yahoo.ro 

Afla mai multe
Seara de film – 6 aprilie 2019, ora 20

”Departamentul de distractie” al Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa va invita in data de 6 aprilie 2019, ora 20, la seara de film, coordonata de Flavius Furtuna. 

Vino la film
Dezbatere – 21 aprilie 2019, ora 17

De ce atunci cand stii ce, cand si cum sa faci ceva, totusi nu faci? Iata o intrebare la care Lorena Cristescu va raspunde in cadrul workshop-ului din 21 aprilie, ora 17. Vei afla cum reusesti sa te auto-sabotezi pentru a nu face lucrurile la timp si ce solutii ai.
Intrarea gratuita!
Inscrieri si informatii suplimentare: dr.oana.maria.popescu@gmail.com

Afla mai multe
Trupa de teatru- spectacol in 12 mai 2019

Asociatia de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa filiala Timis te invita sa faci parte din trupa de teatru amator a asociatiei sau sa te distrezi venind la spectacolele noastre. In 2019 organizam spectacole de Dragobete, 8 martie, Paste, 1 iunie, Halloween si Craciun. Trupa de teatru este coordonata de Flavius Furtuna si Oana Maria Popescu. Filmele educationale sunt coordonate de Marius Drujit. Urmatorul spectacol, ”Noul TestaMental”, are loc in 12 mai 2019, la ora 20. Intrarea la spectacol este gratuita. Te asteptam! 

Vino la spectacol
Workshop in 18-19 mai  2019 – 15 credite

Tulburarea de personalitate de tip psihopat nu este in prezent o categorie diagnostica in DSM5, desi tot mai multe cercetari arata ca este o categorie diagnostica de sine-statatoare, diferita semnificativ de tulburarea de personalitate de tip antisocial. In plus, psihopatia este un continuum si desi mass-media popularizeaza psihopatul criminal in serie, acesta este doar capatul spectrului. O proportie semnificativa din populatie are trasaturi de tip psihopat, la nivel functional. 

Afla mai multe
Seara de jocuri – 18 mai 2019

In 18 mai te invitam sa participi la seara de jocuri- board games si nu numai. Invatam impreuna si ne distram impreuna! Pentru a te inscrie te rugam sa trimiti un e-mail la dr.oana.maria.popescu@gmail.com sau la andra_rampu@yahoo.ro 

Afla mai multe
Conferinta filialei Timis ACCPI – 28 septembrie 2019

Prima conferință a filialei Timiș a Asociației de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă, ”Impreuna in psihoterapia integrativa”, se desfășoară în 28 septembrie 2019 la Timișoara. Comitetul de organizare: George Siminic, Lorena Laura Cristescu, Ionuț Mladin, Roxana Poța.Te invitam sa prezinti o lucrare, poster sau workshop, sa moderezi o dezbatere sau pur si simplu sa vii ca audient. Seara vom organiza petrecerea de final. 
Conferinta va fi acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie. 

Participa la conferinta